Al Pazar - 20 Shkurt 2021 - Show Humori - Vizion Plus

Vizion Plus TV
Vizion Plus TV
Δημοσιεύθηκε στις 21.02.2021

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://instagram.com/alpazarvizionplus
https://instagram.com/vizionplustv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV

Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

#vizionplustv #alpazar #agronllaka
------------------------------------------------------------------
Subscribe: https://www.youtube.com/user/vizionplusalbania?sub_confirmation=1

Χρόνος εκτέλεσης 01:36:39

show, funny, humour, tv show, albanianpazar2020, kejdi gishto, xhevahir zeneli, xheni hallulli, ori bici, xhejni fama, genc lleshi, aleks prodani, ersiljano xhelollari, klodiana vata, comedy, vizion plus, al pazar, agron llakaj, inger skura, Xhodi skura,

ΣΧΟΛΙΑ: 41