Vizion Plus TV
69,682
509,299,374
0

VIZION PLUS ka filluar transmetimet e para në vitin 1999. Objekti i televizionit është ushtrimi i veprimtarisë Radio – Televizive, i cili konsiston në krijimin e një rrjeti me një shtrirje në të gjithë vendin si nëpërmjet mbulimit direkt të territorit të Republikës së Shqipërisë përmes frekuencave digjitale ashtu edhe nëpërmjet mbështetjes me median rajonale me shpërndarje, nëpërmjet valëve si dhe kabllore. Vizion Plus ka ushtruar aktivitetin e tij i liçensuar si Televizionit Satelitor Kombëtar, ku më pas në kuadrin e digjitalizimit, me vendim të AMA-s, datë 26 Dhjetor 2016, Vizion Plus merr liçensën si Televizion Kombëtar Privat Digjital Tokësor.

Μερίδιο
βίντεο:
01:39:45
Al Pazar - 10 Prill 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:33:54
Al Pazar - 3 Prill 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:33:55
Al Pazar - 27 Mars 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:39:29
Al Pazar - 13 Mars 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:31:52
Al Pazar - 6 Mars 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:39:48
Al Pazar - 27 Shkurt 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:36:39
Al Pazar - 20 Shkurt 2021 - Show Humori - Vizion Plus
00:09:47
Al Pazar - Aneja - Xhevoica / Fyelli me nje vrime - Show Humori - Vizion Plus
01:14:27
Al Pazar - 7 Shkurt 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:35:46
Al Pazar - Best of nr.4 | 23 Janar 2021 - Show Humori - Vizion Plus
01:24:06
Binjaket - Don Xhoni | Episodi 10 - Vizion Plus
00:31:18
Fake Off - 7 Janar 2021 - Satire - Vizion Plus
03:45:26
Al Pazar - MaskaRa 2020, cjao - 1 Janar 2021 - Vizion Plus
01:14:29
Fake Off - 31 Dhjetor 2020 - Satire - Vizion Plus
01:31:29
Binjaket - Kejvina Kthella | Episodi 8 - Vizion Plus
01:46:26
Binjaket - Episodi i katert | Stresi & Big Kik  - Vizion Plus
00:11:43
Binjaket - Loja te befte mire Bora Zemani dhe Donald Veshaj - Vizion Plus
01:21:43
Binjaket - Episodi i pare - Vizion Plus
00:01:23
Ekzekutohet 33 vjeçari ne Rogozhine - News, Lajme - Vizion Plus
00:00:54
Dy shoferët dhe dy pasagjerët plagosen në një aksident - Vizion Plus
00:42:00
Al Pazar - 7 Mars 2020 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:20:41
Al Pazar - 7 Mars 2020 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:33:47
Al Pazar - 29 Shkurt 2020 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:35:09
Al Pazar - 22 Shkurt 2020 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:34:02
Al Pazar - 15 Shkurt 2020 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:32:04
Al Pazar - 8 Shkurt 2020 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:00:59
“Jemi prane popullit turk”  - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:47
Fundjava e teknologjisë në Korçë - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:16
Proteste per rrugen e amortizuar - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:23
380 familje ende ne hotele - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:49
Azilkerkuesit frenojne integrimin - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:40
U vonuan pagat lene banoret pa uje - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:30
Koncesioni i Check Up, ne SPAK - News, Lajme - Vizion Plus
00:27:08
KAPITAL - Tribuna politike | Pj.2 - 24 Janar 2020 - Vizion Plus
00:04:58
7pa5 - Horoskopi sot - 24 Janar 2020 - Show - Vizion Plus
00:10:43
Al Pazar - Komshijet - 2 Janar 2020 - Show Humori - Vizion Plus
00:09:34
Al Pazar - Alo policia - 2 Janar 2020 - Show Humori - Vizion Plus
00:55:41
BABA...YSH!2020! - 1 Janar 2020 | Pjesa 5 - Show Humori - Vizion Plus
00:46:12
BABA...YSH!2020! - 1 Janar 2020 | Pjesa 4 - Show Humori - Vizion Plus
00:44:19
BABA...YSH!2020! - 1 Janar 2020 | Pjesa 3 - Show Humori - Vizion Plus
00:11:12
FAKE OFF - 31 Dhjetor 2019 | Pjesa 2 - Humor - Vizion Plus
00:18:45
VIZIONI 2020 | Pj.1 - 31 Dhjetor 2019 - Show Muzikor - Vizion Plus
00:11:31
Al Pazar -28 Dhjetor 2019 | Pjesa 4 - Show Humori - Vizion Plus
00:20:46
Al Pazar -28 Dhjetor 2019 | Pjesa 3 - Show Humori - Vizion Plus
00:38:43
Al Pazar -28 Dhjetor 2019 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:20:50
Al Pazar -21 Dhjetor 2019 | Pjesa 3 - Show Humori - Vizion Plus
00:35:31
Al Pazar -21 Dhjetor 2019 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:22:49
Al Pazar -21 Dhjetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:17:49
Al Pazar -14 Dhjetor 2019 | Pjesa 4 - Show Humori - Vizion Plus
00:25:17
Al Pazar -14 Dhjetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:21:36
Al Pazar -7 Dhjetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:18:34
Al Pazar - 23 Nentor 2019 | Pjesa 3 - Show Humori - Vizion Plus
00:18:34
Al Pazar - 16 NENTOR 2019 | Pjesa 3 - Show Humori - Vizion Plus
00:09:55
Al Pazar - Cifti te doktori - 9 Nëntor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:25:57
Al Pazar - 9 NENTOR 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:06:41
Al Pazar - Urgjenca - 2 Nëntor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:13:47
Al Pazar - Fake off - 2 Nëntor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:09:50
Al Pazar - Vjehrrat - nuset - 2 Nëntor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:10:57
Al Pazar - 2 Nentor 2019 | Pjesa 4 - Show Humori - Vizion Plus
00:30:53
Al Pazar - 2 Nentor 2019 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:35:23
Al Pazar -26 Tetor 2019 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:06:48
Al Pazar - Goni dhe Çiço - 19 Tetor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:26:21
Al Pazar -19 Tetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:09:18
Al Pazar - Fiqo dhe Xoni ne plazh - 12 Tetor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:26:27
Al Pazar - 12 Tetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:08:17
Al Pazar - Cfare termeti!!!! 5 Tetor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:08:19
Al Pazar - Aneja semure 5 Tetor 2019 - Show Humori - Vizion Plus
00:26:15
Al Pazar - 5 Tetor 2019 | Pjesa 2 - Show Humori - Vizion Plus
00:37:51
Al Pazar - 5 Tetor 2019 | Pjesa 1 - Show Humori - Vizion Plus
00:01:19
Aksidentet përgjakin rrugët - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:14
Burg, autorit te rreme te krimit - News, Lajme - Vizion Plus
00:02:28
Tmerri i familjes spanjolle - News, Lajme - Vizion Plus
00:02:31
Rrëfimi i Lul Cakës: Më shkatërruan familjen - News, Lajme - Vizion Plus
00:21:29
Real Story - Xhorxh Soros - 15 Korrik 2019 - Talk Show - Vizion Plus
00:22:11
Real Story - 11 Korrik 2019 | Pj.2 - Talk Show - Vizion Plus
00:57:48
30 Qershori - Pjesa e dhjete - 30 Qershor 2019 - Vizion Plus
01:32:08
30 Qershori - Pjesa e nente - 30 Qershor 2019 - Vizion Plus
00:44:40
30 Qershori - Pjesa e gjashte - 30 Qershor 2019 - Vizion Plus
01:25:41
30 Qershori - Pjesa e katert - 30 Qershor 2019 - Vizion Plus
01:50:17
30 Qershori - Pjesa e dyte - 30 Qershor 2019 - Vizion Plus
00:16:06
Real Story - 30 Qershori | Pj.1 - 28 Qershor 2019 - Vizion Plus
00:48:06
Real Story - 30 Qershori | Pj.3 - 28 Qershor 2019 - Vizion Plus
00:53:18
Real Story - Zgjedhje & Dhune? | Pj.2 - 25 Qershor 2019 - Vizion Plus
01:04:06
Real Story - Zgjedhje ne 30 Qershor | Pj 1 - 24 Qershor 2019 - Vizion Plus
00:58:13
Nga e Para - Familja Asani - 4 Qershor 2019 - Reality Show - Vizion Plus
00:46:51
Real Story - Kriza | Pj.1 - 27 Maj 2019 - Vizion Plus - Talk Show
00:52:42
Al Pazar - 25 Maj 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:27:23
Al Pazar - 25 Maj 2019 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
00:44:34
Al Pazar - 18 Maj 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:26:35
Al Pazar - 18 Maj 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:27:53
Al Pazar - 11 Maj 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:37:48
Al Pazar - 4 Maj 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:23:58
Al Pazar - 4 Maj 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:59:08
Real Story - Opozita | Pj.1 - 29 Prill 2019 - Talk Show - Vizion Plus
00:33:39
Al Pazar - 20 Prill 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:17:07
Al Pazar - 20 Prill 2019 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
00:38:22
Al Pazar - 13 Prill 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:24:57
Al Pazar - 13 Prill 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:24:03
Al Pazar - 13 Prill 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:26:44
Al Pazar - 6 Prill 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:24:18
Al Pazar - 6 Prill 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:30:52
Al Pazar - 6 Prill 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:27:17
KAPITAL - Arjan Dyrmishi - 31 Mars 2019 - Talk show - Vizion Plus
00:34:26
Al Pazar - 30 Mars 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:20:16
Al Pazar - 30 Mars 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:20:41
Al Pazar - 30 Mars 2019 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
00:17:23
Al Pazar - 30 Mars 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:37:33
Al Pazar - 23 Mars 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:20:44
Al Pazar - 23 Mars 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:25:46
Al Pazar - 23 Mars 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
01:02:57
Real Story - Kriza | Pj.1 - 21 Mars 2019 - Talk Show - Vizion Plus
00:33:22
Al Pazar - 16 Mars 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:18:48
Al Pazar - 16 Mars 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:30:50
Al Pazar - 16 Mars 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:49:04
Real Story - Kriza | Pj.1 - 11 Mars 2019 - Talk Show - Vizion Plus
00:36:32
Al Pazar - 9 Mars 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:27:19
Al Pazar - 9 Mars 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:21:49
Al Pazar - 2 Mars 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:20:06
Al Pazar - 2 Mars 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:18:40
Al Pazar - 2 Mars 2019 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
00:33:19
Al Pazar - 2 Mars 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:05:24
Al Pazar -
00:04:49
Al Pazar - Babai ne burg - 23 Shkurt 2019 - Show Humor - Vizion Plus
00:19:43
Al Pazar - 23 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:21:54
Al Pazar - 23 Shkurt 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:02:04
Albtelecom prezanton aplikacionet - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:31
Era e fuqishme përmbys trajlerat - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:22
SHBA-Kinë pranë marrëveshjes tregtare - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:53
Veliaj thumbon opozitën - News, Lajme - Vizion Plus
00:12:32
7pa5 - Horoskopi sot - 22 Shkurt 2019 - Show - Vizion Plus
00:07:22
7pa5 - Ditët e kujtesës - 22 Shkurt 2019 - Show - Vizion Plus
00:28:09
Real Story - Kriza | Pj.3 - 21 Shkurt 2019 - Vizion Plus - Talk show
00:37:58
Real Story - Kriza | Pj.2 - 21 Shkurt 2019 - Vizion Plus - Talk show
00:53:00
Real Story - Kriza | Pj.1 - 21 Shkurt 2019 - Vizion Plus - Talk show
00:19:13
Al Pazar - 16 Shkurt 2019 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:28:40
Al Pazar - 16 Shkurt 2019 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
00:33:22
Al Pazar - 16 Shkurt 2019 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:09:35
7pa5 - Horoskopi sot - 28 Janar 2019 - Show - Vizion Plus
00:07:09
Al Pazar - Tre shoqet me Pub - 1 Dhjetor 2018 - Show Humor - Vizion Plus
00:01:55
Bushati “përplaset” me Serbinë - News, Lajme - Vizion Plus
00:02:26
Basha: Barbarizëm tek Unaza e Re - News, Lajme - Vizion Plus
00:53:45
Real Story - Lulzim Basha | Pj.1 - 15 Nentor 2018 - Talk Show - Vizion Plus
00:22:30
Al Pazar - 10 Nentor 2018 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
00:25:02
Real Story - Edi Rama | Pj.2 - 8 Nentor 2018 - Talk Show - Vizion Plus
00:08:56
7pa5 - Horoskopi sot - 7 Nëntor 2018 - Show - Vizion Plus
00:22:54
Real Story - Kriza politike | Pj.2 - Talk Show - Vizion Plus
00:17:33
Al Pazar - 20 Tetor 2018 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
00:35:58
Al Pazar - 13 Tetor 2018 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:01:41
Serbët e Kosovës pro ndarjes - News, Lajme - Vizion Plus
00:02:37
Qeveria rrit pensionet e të gjitha kategorive - News, Lajme - Vizion Plus
00:29:38
Miss Universe Albania 2018 | Pj. 2 - 6 Qershor 2018 - Show - Vizion Plus
00:01:37
Paralajmerohet rrijta e çmimit te biletes - News, Lajme - Vizion Plus
00:19:56
7pa5 - Vetevrasjet tek te miturit - 10 Prill 2018 - Show - Vizion Plus
00:13:08
Al Pazar - Nuse për Vishon - 31 Mars 2018 - Show Humor - Vizion Plus
00:14:47
Al Pazar - Ylli Baka në AlPazar - 24 Shkurt 2018 - Show Humor - Vizion Plus
00:10:53
Al Pazar - Aneja me shoqe te re - 24 Shkurt 2018 - Show Humor - Vizion Plus
00:17:13
Oktapod - Vipat e bllokut - Vizion Plus - Variety Show
00:01:35
Kafja e Madhe e Shkodrës në prag restaurimi - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:03
Kriminaliteti shqiptar në Britani - News, Lajme - Vizion Plus
00:09:11
Al Pazar - Ja si pasqyrohet varferia ne Shqiperi - Show Humor - Vizion Plus
00:01:59
Jepet alarmi, priten përmbytje në Shqipëri - News, Lajme - Vizion Plus
00:33:20
Oktapod - Xingu i Kejvines - Vizion Plus - Variety Show
00:09:25
Al Pazar - Në zyrën e pensioneve - Show Humor - Vizion Plus
00:27:47
Al Pazar -  Pjesa e trete - 21 Tetor 2017 - Show Humor - Vizion Plus
00:13:04
Al Pazar - Vizitë tek nusja në Greqi - Show Humor - Vizion Plus
00:17:48
7pa5 - Shqiptaret e Sanxhakut - 24 Korrik 2017 - Show - Vizion Plus
00:09:55
Visho: Shqipëria mbi të gjitha - Alpazar - Vizion Plus
00:18:47
7pa5 - Tuberkulozi ne Shqiperi - 28 Mars 2017 - Show - Vizion Plus
00:01:44
Kosovë - Serbi, prag lufte - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:35
Ngrihet shërbimi neurovaskular në QSUT - News, Lajme - Vizion Plus
00:01:22
Rama “tërbon” mediat greke - News, Lajme - Vizion Plus
00:12:51
Oktapod - Burim Ademi - 16 Shtator 2016 - Vizion Plus - Variety Show
00:01:23
Shokuese! Babai përdhunon vajzën - News, Lajme - Vizion Plus
00:08:59
Ne gjyq me Liren : Vako dhe Visho - Alpazar - Vizion Plus
00:06:48
Zgjidhja me e mire eshte burgu - Alpazar - Vizion Plus
00:38:56
Al Pazar - 21 Maj 2016 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
00:09:10
Vako dua djale 5 qillo - Alpazar - Vizion Plus
00:12:30
Lalke me la Debora - Alpazar - Vizion Plus
00:08:29
Stilisti transofmim Anese - Alpazar - Vizion Plus
00:01:26
Arrestohet Prokurori i Fierit për korrupsion - News, Lajme - Vizion Plus
00:09:48
Montana nuk e shikon Karaday ti ? - Alpazar - Vizion Plus
00:09:57
Kontroll I befasishem ne club - Alpazar - Vizion Plus
00:20:02
Oktapod - Plazhi i femrave. Pj.2 - 9 Korrik 2015 - Vizion Plus - Talk Show
00:14:46
Nominime ne Polici - Alpazar - Vizion Plus
00:01:17
Grabitet banka në Shijak - News, Lajme - Vizion Plus
00:07:10
Babai djemte dhe nusja - Alpazar - Vizion Plus
00:06:53
Duhet nje Shkodran ne Al pazar - Alpazar - Vizion Plus
00:07:43
Filizi aksident me makine - Alpazar - Vizion Plus
00:12:27
Kamera e fshehur - Alpazar - Vizion Plus
00:06:21
Bicikleta e re - Alpazar - Vizion Plus
00:07:15
Aja ne zonat e papermbytura - Alpazar - Vizion Plus
00:04:11
Erdhi Dauti ! ! ! - Alpazar - Vizion Plus
00:00:53
Kukës, shuhet familja në aksident - News, Lajme - Vizion Plus
00:02:07
Lazarat, policia qëllohet me snajper - News, Lajme - Vizion Plus
00:17:28
Oktapod - Nje nate me policine - 3 Maj 2014 - Vizion Plus - Show
00:04:44
Mariola dhe Jurgen Kacani ne Al Pazar - 22 Mars 2014 - Vizion Plus
00:07:12
Nusja dhe vjerra ne restorant - Al Pazar 8 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus
00:07:03
Lemja dhe Montana - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus
00:09:09
Parodistet e Vlores - Analizat - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus
00:18:16
Vizioni I Pasdites - Noizy - 11 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus
00:06:20
Daily Dancing - 18 Dhjetor 2013 Pj.1 - Show - Vizion Plus
00:20:15
Dita Ime - Xhensila Myrtezai - 13 Nentor 2013 - Show - Vizion Plus
00:03:22
Tushemishti, fshati si ne film - Vizion Plus - News, Lajme
00:35:46
Sander Lleshi - Zip 4 Qershor 2013 Pj.2 - Vizion Plus - Talk Show
00:15:54
Kastriot Caushi ne Al Pazar
00:15:21
Rama,Berisha dhe Topalli ne festivalin folklorik - Al Pazar
00:01:22
Aferdita Dreshaj me Di Caprio-n: Jemi miq - Vizion Plus - News, Lajme
00:07:03
Doktor Kasapi ne Al Pazar
00:13:36
Al Pazar - Filizi, Saliu, Edi, Jozefina
00:09:38
Al Pazar - Polici dhe Gruaja
00:48:23
Dita Ime - Vizion Plus - Daily Show 10/10/12 Kuzhina
00:01:35
Zbulohet rrjeti i prostitucionit - Vizion Plus - News - Lajme
00:00:54
Kosovaret djegin flamurin e Maqedonisë - Vizion Plus - News - Lajme
00:01:00
Apeli zbut dënimet për bandën e Lushnjes - Vizion Plus - News - Lajme
00:02:41
4 te dënuar ne Fushe Krujë tentojnë arratisjen  - Vizion Plus - News - Lajme
00:03:00
Nxenesit e klases se pare - Vizion Plus - News - Lajme
00:20:50
Ora 5 PM - Thashetheme - Vizion Plus